شرکتاپلاز گذشته مخالف به کارگیری دکمه های فیزیکی در محصولات خود بوده است؛ خصوصا اگر
البته دستاورد چنین رویکردی صرفا به صرفه جویی در فضا محدود نخواهد شد؛ چرا این مکانیسم امکان ارائه بازخورد های قابل برنامه ریزی را فراهم می کند. چنین دکمه هایی می توانند بازخوردهای لرزشی مختلفی را ایجاد نمایند؛ بازخوردهایی که به صورت نرم افزاری قابل تنظیم بوده و نسبت به اعمال فشار حساس هستند. به عنوان مثال پتنت مذکور به دکمه پاور آی فون اشاره می کند؛ دکمه ای که احتمالا نخستین مورد کاربردی برای مکانیسم فوق به شمار می رود.
پتنت ثبت شده به بیان برخی جزئیات اسرارآمیز پیرامون مکانیسم مذکور می پردازد؛ اما این مکانیسم اساسا مشابه یک اسپیکر بوده و در آن سیم پیچ الکتریکی یک آهنربای ثابت را احاطه نموده است. با برقراری جریان برق، آهنربا به حرکت در آمده و حالت بازخورد لرزشی را ایجاد می کند. دامنه حرکتی آهنربا به خودی خود چندان زیاد نبوده و صرفا معادل 10 میکرون یا 0.01 میلی متر است؛ اما همین میزان جابه جایی نیز کفایت خواهد کرد. بعلاوه به منظور ثبت فرامین فشاری و همچنین نیروی ناشی از فشار یک حسگر فشارسنج در بخش تحتانی قرار گرفته است.
در حال حاضر اپل دکمه هوم مورد استفاده در آی فون را به یک حسگر خازنی ثابت با قابلیت شبیه سازی حالت کلیک از طریق موتور لرزشی (Taptic Engine) مجهز نموده است. تاچ پدهای به کارگیری شده در مک بوک ها نیز از سازوکار مشابهی استفاده می کنند. با این حال حسگرهای فوق دارای مکانیسم کاری ثابت هستند؛ در حالی که مکانیسم های جدید به میزان هرچند اندک متحرک خواهند بود؛ موضوعی که احتمالا به واقعی سازی احساس کلیک کمک بسیار زیادی خواهد کرد
نمایشگر شیائومی می میکس ۴ تمام بدنه گوشی را میپوشاند
موبایلهای پرچمدار سال آینده گرانتر از همیشه خواهند بود
تاثیر افزایش ظرفیت زیرساخت شبکه ملی اطلاعات در رشد جایگاه اینترنت ثابت و موبایل کشور
نحوه تغییر ساعت در گوشیهای اندرویدی
پتنت جدید اپل بیانگر روشی برای باریکسازی دکمهها و ارایه بازخوردهای قابل برنامهریزی است
سری گوشیهای هواوی میت 40 در ماه اکتبر معرفی و عرضه خواهد شد
احتمال عرضه گوشیهای بعدی سامسونگ بدون شارژر؛ گلکسی در مسیر آیفون؟
دکمه ,یک ,مکانیسم ,پتنت ,فوق ,حال ,این حال ,با این ,آی فون ,نموده است ,از یک
درباره این سایت