شیوع ویروس کرونا در اواخر بهمن ماه سال گذشت موجب شد تا تمامی مراکز آموزشی و تجاری به مدت حداقل سه ماه بسته شوند و اغلب کسب و کارها تعطیل شود. این اتفاق نادر در ایران و جهان میلیون ها نفر را خانه نشین کرد و به طبع آن استفاده از اینترنت ثابت خانگی یا موبایل، با شیب تندی افزایش یافت.

افزایش ناگهانی مصرف اینترنت، هم مردم و هم دستگاه های مربوطه را دچار مشکل کرد. به طوری مصرف کنندگان که با افت چشمگیر سرعت و کیفیت اینترنت خانگی و موبایل مواجه شدند و طبق آمار میانگین سرعت اینترنت موبایل از 11 مگابیت برثانیه به 5 مگابیت برثانیه رسید.

افت سرعت اینترنت در آمارهای جهانی نیز بروز پیدا کرد، به طوری که رتبه اینترنت موبایل ایران 9 پله سقوط و رتبه اینترنت ثابت ایران 38 پله سقوط کرد. در ماه مارس رتبه اینترنت موبایل ایران به جایگاه 79 از میان 141 کشور و رتبه اینترنت ثابت کشور به جایگاه 153 از میان 176 کشور رسید.

اما این روند در ادامه تغییر کرد، با رسیدن به روزهای آخر قرنطینه و بازگشایی برخی کسب وکارها، مقدار مصرف اینترنت در کشور 20 درصد کاهش پیدا کرد. البته هنوز هم مقدار مصرف کلی نسبت به بهمن سال گذشته، به صورت قابل توجهی افزایش پیدا کرده است. اما با این وجود رتبه اینترنت موبایل ایران با صعود 12 پله ای در ماه می به رتبه 63 رسید و اینترنت ثابت نیز با صعود 24 پله ای به رتبه 129 رسید.

کاهش مصرف مردم و افزایش ظرفیت های شبکه ملی اطلاعات، عواملی بود که به رشد سرعت و کیفیت اینترنت طی هفته های اخیر کمک کرده است.

به همین منظور سجاد بنابی نایب رئیس هیئت مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت در مورد رشد کیفیت اینترنت در کشور اعلام کرد: حجم مصرف داده از بهمن ۹۸ تا فروردین ۹۹ نزدیک به ۱۰۰ درصد رشد داشت که سهم عمده این رشد متعلق به ترافیک و محتوای داخلی بود. این عدد اکنون نسبت به فروردین با ۲۰ درصد کاهش مواجه شده که البته خیلی هم کم نشده و همچنان از بهمن ماه بیشتر است. اما در همین مدت چند اتفاق اساسیافتاد که در بهبود وضعیت لایه دسترسی نقش داشت.

به دنبال آن هستیم تا مردم را به مصرف اینترنت ثابت خانگی ترغیب کنیم

وی خاطر نشان کرد: شرکت ارتباطات زیرساخت ظرفیت هسته شبکه ملی اطلاعات را حدود ۱.۴ ترابیت برثانیه، معادل ۱۴۰۰ گیگابیت برثانیه و ظرفیت شبکه بین الملل کشور را حدود ۵۰ درصد افزایش داد، در لایه دسترسی هم ظرفیت اپراتورهای ثابت یعنی مخابرات و FCP ها حدود ۲۰۰ درصد رشد یافت. این افزایش ظرفیت باعث شد ما سعی کنیم رشد مصرف شبکه موبایل را تا حد زیادی کاهش داده و کاربران را به سمت استفاده از شبکه ثابت از جملهADSL، VDSL، FTTH و شبکه ثابت وایرلس TD-LTE ترغیب کنیم.

سجاد بنابی ادامه داد: با توجه به اینکه فرکانس اپراتورها تا حد زیادی اشباع شده بود، مخصوصاً فرکانس های پایین که برای کیفیت مکالمه و پوشش لازم است و نه انتقال داده، تلاش کردیم فضایی ایجاد کنیم که با ورود تکنولوژی VDSL توسط مخابرات و FCP های دیگر، مصرف کاربران را به سمت اینترنت ثابت ببریم.

منبع آیتی رسان

نمایشگر شیائومی می میکس ۴ تمام بدنه گوشی را می‌پوشاند

موبایل‌های پرچمدار سال آینده گران‌تر از همیشه خواهند بود

تاثیر افزایش ظرفیت زیرساخت شبکه ملی اطلاعات در رشد جایگاه اینترنت ثابت و موبایل کشور

نحوه تغییر ساعت در گوشی‌های اندرویدی

پتنت جدید اپل بیانگر روشی برای باریک‌سازی دکمه‌ها و ارایه بازخوردهای قابل برنامه‌ریزی است

سری گوشی‌‌های هواوی میت 40 در ماه اکتبر معرفی و عرضه خواهد شد

احتمال عرضه گوشی‌های بعدی سامسونگ بدون شارژر؛ گلکسی در مسیر آیفون؟

اینترنت ,ثابت ,مصرف ,رتبه ,کشور ,افزایش ,اینترنت ثابت ,رتبه اینترنت ,اینترنت موبایل ,افزایش ظرفیت ,شبکه ملی ,رتبه اینترنت موبایل ,اینترنت موبایل ایران ,شرکت ارتباطات زیرساخت

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


پایگاه آموزشی پیشرونوین ایران هر چی که بخوای aproidplus iran-khabar Rose's memory Keisha's style تعمیر آیفون تصویری COMMAX مطالب اینترنتی iphone11ghymat گفتنی ها
دزدگ